Toggle menu

Hjemmebesøk

Hund i korg

AniCura Dyreklinikk Bygdøy tilbyr hjemmebesøk til alle hunde- og katteeiere i Oslo området.

Hjemmebesøk kan være et godt alternativ til et klinikkbesøk i de tilfeller hvor kjæledyret ditt lett blir stresset under transport i bur eller utrygg når de kommer til klinikken.

 Spesielt for katter kan det å skulle transporteres til en dyreklinikk i et bur og utsettes for støy og nysgjerrige  hundesnuter være en ubehagelig opplevelse. Når  dyrlegen kommer på hjemmebesøk er katten i trygge  omgivelser og vil slippe å bli stresset av å være på et  fremmed sted med ukjente lukter. Og ikke minst-  andre dyr.
 Men også hundeeiere kan med fordel velge  hjemmebesøk som er trygt alternativ til et  klinikkbesøk.
 Et hjemmebesøk kan tilrettelegges så veterinæren  kommer når det passer eieren. Veterinæren har god tid til å undersøke eller behandle dyret, så det oppleves som hyggelig både for dyr og eier. I tillegg slipper dyr og eier tid i venteværelset, men kan kose seg i hjemmet til veterinæren kommer.

Mange ønsker å få veterinæren hjem til seg når kjæledyrets siste reise står for tur. Alle kan være samlet og dyret føler mindre stress rundt situasjonen. Du bestemmer selv hvor det skal skje, i hagen, godstolen eller på ditt eget fang og du får den tiden du trenger for å si farvel med ditt kjæledyr.

Du bestiller hjemmebesøk ved å ringe AniCura dyreklinikk Bygdøy på telefon 815 70 005.
I forbindelse med hjemmebesøk utfører vi helseundersøkelse, id-merking, vaksinering, ormekur, helseattest, sjekk av kattungekull, tannsjekk, prøvetakning, og når den siste tiden er inne, avlivning.

Prisen for hjemmebesøk vil kunne variere med hvor langt fra klinikken du bor og når på døgnet du ønsker besøk. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om du er ønsker dette.