Velkommen til AniCura

Vinter og kulde ❄️

Dog looking sad

Kan dyr bli vinterdeprimerte?

Er det mørket og strømprisene som får Fido og Mons til å henge med hodet, eller har det en annen årsak?

Aktiviser din katt i vinterkulden

Mange katter vil bare være inne om vinteren, og tilbringer mye tid på sofaen. Dette kan man fort bli rund om magen av. Vi hjelper deg med tips for innekatter - enten de er inne hele året eller kun om vinteren!

Trenger hunden klær om vinteren?

Det kommer selvsagt an på pelsens tykkelse, samt vær og vind. Vi guider deg gjennom godt hundehold i kulden.

Ta alderen på alvor

Fra de er 7-8 år gamle, regnes hunder og katter som seniorer. Da trenger de litt ekstra oppfølging og omsorg. Hos AniCura har vi alltid rabattert senior-undersøkelse, og nå i oktober fokuserer alle våre klinikker litt ekstra på de gråsnutede.

Les om seniordyr her

Last ned AniCura-appen nå!

Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200, hele året. I AniCura-appen får du raskt svar på viktige spørsmål, og med AniPlan får du ubegrensede besøk i AniCura-appen.
Les mer om appen

Vil du laste ned direkte?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Abonner på det gode dyrelivet - med AniPlan® til ditt dyr


Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Hvilken hund passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Hundens behov for aktivitet, pelspleie, dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår hunderasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen!

Hvilken katt passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Kattens behov for pelspleie og dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår katterasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen her!

Finn din AniCura-klinikk

Du finner AniCura-klinikker fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Hvilken klinikk er din nærmeste?

Nyheter fra AniCura

 • Slik beskytter du hunden din mot frostskader

  Akkurat som oss mennesker tåler hunder kulde i varierende grad. Hvor mye er avhengig av fettlager, helsetilstand, pels og aktivitetsnivå. Langhårede raser holder ofte ut lengre, takket være den gode pelsen. Korthårede og valper raser tåler ofte langt mindre. Her er det viktig å tilpasse for sin hund, sier veterinær Bente Akselsen.
  Les mer om dette
 • Flåtten er her!

  Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
  Les mer om dette
 • Samarbeid - høyt prioritert

  – Dynamikken mellom vårt multidisiplinære team og prosessene under behandling er dyreeiernes garanti for best mulig ivaretakelse ved AniCura Jeløy Dyresykehus. Mange eiere kan være bekymret for å utsette dyret sitt for større kirurgiske inngrep, men vi ser at smådyr som hund og katt kommer seg veldig raskt etter operasjonene og kan få veldig god livskvalitet etter kirurgiske inngrep, sier kirurg Tonje Trinterud.
  Les mer om dette
 • Kattens lungeorm

  Det finnes nærmere 1 million katter i norske husholdninger, og det er vårt mest populære kjæledyr. Katten er kjent for å være en fri sjel som gjør det den vil, og nettopp derfor er det viktig å passe på at katten holder seg frisk. Veterinær Hilde Røssland ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord vil spre kunnskap om kattens lungeorm; en parasitt som nå forekommer langs vestlandskysten. Symptomene kommer ofte på denne tiden av året, det vil si overgangen mellom vinter til vår.
  Les mer om dette
 • Trygg i ny rolle

  Det første året som nyutdannet veterinær kan oppleves overveldende og heftig. Marie Brekke avsluttet studier i Tsjekkia i juni, men allerede i april var hun innrullert i AniCura Graduate Programme. Nå er hun i full gang ved AniCura Dyresykehuset Bergen Nord.
  Les mer om dette

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.