Velkommen til AniCura

Nå er varmen her!

Husk flåttmedisin til Mons og Fido

Med plussgradene kommer også småkrypene frem. Flåtten er en ekkel liten parasitt som lever av å suge blod fra pattedyr. Hunder, katter og mennesker står på listen. Gjør det du kan for å forebygge!

Skal noen passe pelsklingen i ferien?

Mange tar med seg Fido eller Mons på tur, men i blant passer det dårlig. Her er våre tips for å gjøre jobben så lett og trygg som mulig for dyrepasseren.

Har du en badenymfe?

Nå er badesesongen i gang for badeglade hunder. Det er en deilig måte å kjøle seg ned på varme dager, men overdreven bading kan gi utfordringer. Våteksem er en av de vanligste lidelsene vi ser i sommerhalvåret

Ta alderen på alvor

Fra de er 7-8 år gamle, regnes hunder og katter som seniorer. Da trenger de litt ekstra oppfølging og omsorg. Hos AniCura har vi alltid rabattert senior-undersøkelse, og nå i oktober fokuserer alle våre klinikker litt ekstra på de gråsnutede.

Last ned AniCura-appen nå!

Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200, hele året. I AniCura-appen får du raskt svar på viktige spørsmål, og med AniPlan får du ubegrensede besøk i AniCura-appen.
Les mer om appen

Vil du laste ned direkte?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Abonner på det gode dyrelivet - med AniPlan® til ditt dyr


Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Hvilken hund passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Hundens behov for aktivitet, pelspleie, dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår hunderasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen!

Hvilken katt passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Kattens behov for pelspleie og dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår katterasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen her!

Finn din AniCura-klinikk

Nyheter fra AniCura

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
  Les mer om dette
 • Hund i varm bil

  Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
  Les mer om dette
 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
  Les mer om dette
 • Avkjølende tips for varme dager

  Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, mens kattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde.
  Les mer om dette
 • Førerhundens dag!

  26. april hyller vi landets ca. 300 aktive førerhunder. Hver eneste dag gjør de en uvurderlig jobb for blinde og svaksynte. Litt ekstra kos bak øret fortjener også unghundene under opplæring og de pensjonerte førerhundene. Gratulerer med dagen!
  Les mer om dette

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.