AniCura Akademi

I AniCura er vi spesielt opptatte av faglig utvikling og fordypning. Og vi deler gjerne vår kunnskap!

AniCura Akademi åpnet dørene for faglig påfyll alt i 2012, som et forum der våre fremste eksperter innen ulike fagområder kunne dele sin fagkunnskap med kollegaer. Siden oppstarten har det vært holdt en rekke kurs av svært høy kvalitet for veterinærer og dyrepleiere, blant annet innen kardiologi, nevrologi, ortopedi og bløtdelskirurgi.

Kontinuerlig utdanning og faglig påfyll er viktig for å holde tritt med utviklingen innen det veterinære fagfeltet. Derfor har vi i AniCura også skapt ACE - AniCura Continuing Education. ACE-kursene er heldagskurs på en eller to dager, mens AniCura Akademi holder kveldskurs på ca. tre timer.

Vi vet godt at det ikke bare er veterinærer og dyrepleiere innen AniCura som ønsker faglige utfordringer og videre fordypning. Vi inviterer derfor alle kollegaer utenfor AniCura til å delta i de fagprogrammene vi kjører ved AniCura Akademi. I Oslo holdes forelesninger ved AniCura Dyresykehus Oslo i Hoffsveien 70c, men vi har også kurskvelder andre steder i landet, som i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og på Sørlandet og Moss (Jeløy).