Cytologi og onkologi

Mandag og tirsdag 3. og 4. april vil Magnus Harjén og smådyrspesialist Marianne Jensen holde foredrag om cytologi og onkologi i hverdagspraksis.

I løpet av et svært lærerikt kurs vil Magnus Harjén fra AniCura Dyresykehus Oslo og smådyrspesialist Marianne Mandelin fra AniCura Jeløy ta et dypdykk ned i diagnostisering og behandling av kreft hos hund og katt. De vil blant annet snakke om prøvetaking, tolkning, praktisk bruk av cytologi og ulike behandlingsalternativer for de vanligste formene for kreft. Marianne og Magnus har begge mange års klinisk erfaring, og følgelig en svært praktisk tilnærming til dette vanskelige temaet. 

Kurset går over to kvelder, med cytologi mandag den 3. april (Magnus Harjén) og onkologi tirsdag den 4. april (Magnus Harjén og Marianne Mandelin). Begge forelesningskveldene begynner klokken 1800 og varer i ca. tre timer.

Påmelding er gratis, men bindende, og skjer på e-post til sasja.rygg@anicura.no innen 30. mars. Da ønsker vi beskjed om du vil delta på en eller begge forelesninger.

Hjertelig velkommen til oss i Uelands gate 85, den 3. og 4. april klokken 1800.