Katten - den glemte pasienten?

AniCura Akademi ønsker å fokusere på kattens sykdommer og behandling av disse. På de fleste klinikker ser vi at katten kun fyller 10-20 % av timelistene. Et stort antall katter kommer dessverre aldri til veterinæren – men la oss gjøre det aller beste vi kan for de som faktisk kommer!

Vi har samlet et team av våre aller beste veterinærer for å forelese om kattens utfordringer innen deres fagfelt. Denne gangen holder vi to kvelder på AniCura Akademi i Uelands Gate 85, den 18. februar og den 10. mars. Begge forelesningskveldene begynner klokken 1800 og varer i ca. tre timer.  

Birgitte Grann Greve

Birgitte er oftalmolog og øyelyser med lang fartstid innen sitt fagfelt. Med 20 år som øyelyser og 30 år som veterinær er hennes faglige tyngde og erfaring enorm.

Stein Istre Thoresen

Stein er Leg vet, professor, og innehaver av to Diplomate-titler,  ECVCP og ECVIM-CA (indremedisin og klinisk patologi). Stein er også ansvarlig for medisinsk kvalitetssikring og utvikling AniCura-gruppen.

Peder J. Haaland

Peder er en av Europas dyktigste veterinærer innenfor artroskopi ortopedi. Han har gjennomført mer enn 3000 artroskopier og nærmere 2000 korsbåndsoperasjoner (TPLO, MMP, TightRope og TTA), og ønsker seg flere kattepasienter!

Kveldene er gratis for henvisende veterinærer, men påmelding er nødvendig og bindende. Påmelding til en eller begge kveldene skjer til Sasja.Rygg@anicura.no innen 15. Februar.