Veterinærvakten i Bergen

I Bergen har de største dyreklinikkene inngått samarbeid med Bergen Kommune om å ha tilgjengelig veterinær akuttvakt gjennom hele døgnet.

Akuttvakt

Akuttvakten er tilgjengelig som beredskapsvakt utenom klinikkenes åpningstider og i helgene, og vakten rulleres mellom de forskjellige klinikkene. Felles vaktnummer er 82090060.

Egne vaktpriser gjelder for disse henvendelsene.

Dyreklinikker i den offentlige veterinærvakten

AniCura Bergen Mini er ikke med i veterinærvakten. Vi har heller ikke utstyr eller personale til å ta imot akutte henvendelser, og anbefaler alle med akutt behov for dyrlegehjelp, å ta kontakt med vårt dyresykehus i Åsane på telefon 55535220 eller direkte til vakten på 82090060.

Hver vaktklinikk har vakt fra fredag til fredag, dvs at veterinærvakten starter den fredagen som står oppført og varer en uke frem.

NB! Det kan skje vaktbytter innbyrdes, og vi kan ikke garantere at kalenderen er 100 % riktig til enhver tid. Det er derfor viktig at du har fått kontakt med vakthavende veterinær på telefon, slik at du vet hvor du skal møte opp for hjelp.

Vær også obs på at dette er en hvilende veterinærvaktordning, hvilket betyr at det ikke er personale på klinikken 24 timer i døgnet. Veterinæren vil ha vakttelefon tilgjengelig, og rykker ut til klinikken ved akutte henvendelser.

Online konsultasjon

Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke online konsultasjon hos en av våre veterinærer via den nye AniCura-appen.

Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er alltid gratis.

Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl 18 og i helgen er prisen 549 kr.