Hvis et dyr trenger behandling som det er vanskelig å gi hjemme, tilbyr vi muligheten til å legge dyret inn for behandling for en dag eller for en lengre periode.

Elverum

Torggata 8 N-2408 Elverum
Få veibeskrivelse 62 41 16 60

Behovet for innleggelse kan for eksempel melde seg for indremedisinske pasienter som trenger lengre tids væskebehandling, medisinering og observasjon, eller etter en større operasjon. Mens dyret er innlagt, blir det utført både nødvendige undersøkelser og videre behandling. Hvis det skulle oppstå behov for større tiltak enn det som er planlagt fra begynnelsen, kontakter vi deg for å diskutere. Det samme gjør vi selvfølgelig om tilstanden til hunden eller katten din endres mens vi har den innlagt.

Om dyret ditt er inne til operasjon, tar vi alltid kontakt etter utført operasjon.

Dyret kan være innlagt én dag eller ha behov for lengre innleggelse. Ved overnatting bor dyret ditt i et eget stort bur med teppe og tilgang til vann. Vi lufter hundene ca. fem ganger per dag om tilstanden deres tillater det. Svært syke dyr som ikke kan bevege seg selv, ligger med urinkateter. Hvert dyr får individuelt tilpasset fôr to ganger om dagen om sykdommen tillater det. Katter har tilgang til egen kasse som vi rengjør flere ganger daglig, og de får individuelt tilpasset kost flere ganger i døgnet.

Infeksjonsavdeling

Infeksjonsavdelingen er for de av våre pasienter som behandles for mistenkte smittsomme sykdommer. F.eks. diare, oppkast, katteinfluensa, lungebetennelse eller parasitter av ymse slag.

Videre behandling

På hverdager får du regelmessig rapport om ditt dyrs helsetilstand. Ansvarlig veterinær eller avdelingsdyrepleier ringer deg også for å diskutere den videre behandlingsplanen. Om dyrets tilstand forverres eller om vi behøver å sette inn større tiltak som ikke er planlagt, kontakter vi deg alltid før behandlingen igangsettes.

Besøk

De aller fleste pasienter finner seg godt til rette på dyresykehuset. Men det kan forekomme tilfeller der hund eller katt har behov for å treffe familien sin og da hører du fra oss og ber dere komme hit på besøk. Det finnes også tilfeller der du som eier har behov for å besøke hunden eller katten din, og da er du selvfølgelig velkommen til å gjøre det. For sikkerhets skyld ber vi deg alltid om å ta kontakt på forhånd slik at besøket passer for alle, både dyr og pleie-personell.