I butikkene hos AniCura finner du et stort utvalg av markedets beste hunde- og kattefôr. I sortimentet finnes det også en rekke dyrepleieartikler som sjampo, øre- og øyerengjøring, vitamin- og kosttilskudd mm.

Tromsø (Katteklinikken)

Stakkevollvegen 11a 9010 Tromsø
Få veibeskrivelse 77635035

Det finnes massevis av fôr til din firbeinte venn, og det er ikke alltid lett å vite hvilket som er best. Det er flere aspekter som spiller inn når du skal velge fôr til katten din – alder, hvor mye den beveger seg, pelskvalitet, smakspreferanser og eventuelle sykdommer.

Dyrene våre trenger lett fordøyelig fôr som de kan dra nytte av, og som gir riktig mengde energi, samt vitaminer og mineraler i en god balanse. De må heller ikke få i seg for mange kalorier. Det er forskjellige måter å sikre at katten får i seg dette, og én måte er å gi den tørrfor eller våtfôr av høy kvalitet.

Fôret som du kjøper hos veterinæren kommer fra produsenter som forsker og utvikler balansert og næringsrik mat, noe som gir gode forutsetninger for et sunt liv. I våre butikker har vi mat egnet for dyr med forskjellige tilstander, for eksempel fedme, diabetes, gastrointestinale forstyrrelser, dermatologiske lidelser (f.eks. matallergier), urinstein, nyresykdom, leversykdom, hjertesykdom, tannsykdom, fôr for eldre dyr og fôr velegnet for restitusjon etter sykdom eller kirurgiske inngrep.

Fellesnevneren for all mat som selges i AniCura er at det er gjennomgående høy kvalitet på fôret, det er spesielt utvalgt på et vitenskapelig grunnlag og anbefalt av din veterinær.

Kostholdsråd

For å imøtekomme kattens ernæringsmessige behov, må den daglige rasjonen av mat inneholde en rekke næringsstoffer, både i riktige proporsjoner og i riktig mengde.

Husk at katter har forskjellige ernæringsbehov på ulike stadier i livet. Spesielle behov kan oppstå på grunn av sykdom eller manglende evne til å ta opp et bestemt næringsstoff. Også faktorer som kattens aktivitetsnivå, størrelse, rase og alder spiller inn ved valg av fôr.

Hos AniCura Katteklinikk har vi stor kompetanse på ernæring for katt, og vi kan hjelpe deg med å velge en diett som passer din katts spesifikke behov. Spør oss gjerne!

Tromsø (Katteklinikken)

Stakkevollvegen 11a 9010 Tromsø
Få veibeskrivelse 77635035