Våre priser

Her er en liste over våre priser. Finner du ikke prisen du leter etter på listen under, kan du ta kontakt med oss. Vi setter opp et så nøyaktig prisoverslag som mulig.

Priser

Konsultasjon: Fra kr 1151

Helsesjekk og vaksine katt: Fra kr 846

Helsesjekk og vaksine hund: Fra kr 889

Kloklipp: Kr 351

ID-mikrochip: Kr 1162

Kastrere hannkatt: Kr 1475

Kastrere hannkatt + vaksine + ID-mikrochip: Kr 2576

Kastrere hunnkatt: Kr 2793

Kastrere hunnkatt + vaksine + ID-mikrochip: Kr 4081

Kastrere hunnkanin: Kr 3745

Kastrere hannkanin: Kr 2159

Røntgen HD: Kr 2250

Røntgen HD + AD: Kr 3054

Tannrens hund inkludert tannrøntgen: Fra kr 3685

Tannrens katt inkludert tannrøntgen: Fra kr 2829

   

Alle priser er oppgitt inklusiv MVA og med forbehold om endringer.

Ved alle prosedyrer som innebærer at dyret må i narkose, inkluderer prisen overvåkning av dyret under og etter inngrepet, samt smertestillende før inngrep og i dagene etterpå der dette er nødvendig. Vi følger nyeste anbefalinger innenfor veterinærmedisin, og tilpasser behandling til hvert enkelt tilfelle og individ.

 

Betaling

Betaling skal skje samme dag som behandling utføres med kort (kredittkort er mulig) eller med kontanter. Vi gir ikke ut faktura.

En alternativ betalingsmetode hos oss er å inngå en avtale med Resurs Bank, og motta en faktura fra dem med mulighet for delbetaling. Å inngå en Resurs Bank-avtale innebærer en kredittsjekk.

Vi har mulighet til å kjøre direkteoppgjør med forsikringsselskapene Agria og Gjensidige, samt noen andre selskaper. Ved direkteoppgjør betaler selskapet det de eventuelt dekker av veterinærutgiftene til det forsikrede dyret direkte til oss, og du som forsikringstaker betaler kun din egenandel. Direkteoppgjør kan innebære en Resurs Bank-avtale dersom vi ikke får svar fra forsikringsselskapet samme dag.