Våre priser

Her er en liste over våre priser. Finner du ikke prisen du leter etter på listen under, kan du ta kontakt med oss. Vi setter opp et så nøyaktig prisoverslag som mulig.

Priser

Konsultasjon: Fra kr 1256

Helsesjekk og vaksine katt: Fra kr 922

Helsesjekk og vaksine hund: Fra kr 969

Kloklipp: Kr 384

ID-mikrochip: Kr 1280

Kastrere hannkatt: Kr 1612

Kastrere hannkatt + vaksine + ID-mikrochip: Kr 2815

Kastrere hunnkatt: Kr 3071

Kastrere hunnkatt + vaksine + ID-mikrochip: Kr 4491

Kastrere hunnkanin: Kr 3428

Kastrere hannkanin: Kr 2341

Røntgen HD: Kr 2471

Røntgen HD + AD: Kr 3361

Tannrens hund inkludert tannrøntgen: Fra kr 3626

Tannrens katt inkludert tannrøntgen: Fra kr 2875

   

Alle priser er oppgitt inklusiv MVA og med forbehold om endringer.

Ved alle prosedyrer som innebærer at dyret må i narkose, inkluderer prisen overvåkning av dyret under og etter inngrepet, samt smertestillende før inngrep og i dagene etterpå der dette er nødvendig. Vi følger nyeste anbefalinger innenfor veterinærmedisin, og tilpasser behandling til hvert enkelt tilfelle og individ.

 

Betaling

Betaling skal skje samme dag som behandling utføres med kort (kredittkort er mulig) eller med kontanter. Vi gir ikke ut faktura.

En alternativ betalingsmetode hos oss er å inngå en avtale med Resurs Bank, og motta en faktura fra dem med mulighet for delbetaling. Å inngå en Resurs Bank-avtale innebærer en kredittsjekk.

Vi har mulighet til å kjøre direkteoppgjør med forsikringsselskapene Agria og Gjensidige, samt noen andre selskaper. Ved direkteoppgjør betaler selskapet det de eventuelt dekker av veterinærutgiftene til det forsikrede dyret direkte til oss, og du som forsikringstaker betaler kun din egenandel. Direkteoppgjør kan innebære en Resurs Bank-avtale dersom vi ikke får svar fra forsikringsselskapet samme dag.