Velkommen til Anicura Randesund!

Vi jobber for å være en hyggelig klinikk der både dyr og eier føler seg bra. For tiden er vi to personer som jobber på klinikken. Du kan lese mer om oss her.

Vi foretrekker at du ringer oss for en avtale, slik at vi kan sette av tid til besøket, da reduserer vi ventetiden for alle. Vi kan også komme på hjemmebesøk i spesielle tilfeller.

AniCura Randesund  er en moderne og velutstyrt smådyrklinikk på Søm i Kristiansand. Vi holder høy faglig kvalitet, og oppdaterer oss ved deltakelse på kurs i inn- og utland.

Vårt mål er å ivareta dyrets og eiers interesser med respekt og beste etiske normer, gjennom en åpen dialog, basert på informasjon og forståelse av aktuell sykdom. Dermed kan dyreeieren bedre delta i bestemmelse av valg av den beste behandlingen. Dette bidrar vi også med gjennom rask behandling, med kort ventetid og kontinuerlig oppfølging.

Klinikken har gode fasiliteter, med undersøkelsesrom, røntgen-, laboratorie- og operasjonsavdeling med topp moderne bedøvelses- og overvåkningsutstyr. Venterommet er trivelig og har utstilling av fôr og pleiemidler.