Veterinær og
daglig leder.

sigurd.bjortvedt@anicura.no

38033315

Uteksaminert ved Norges veterinærhøgskole i 1991. Jobbet ved Virologisk avdeling ved Veterinærinstituttet i to år, deretter Byveterinær og klinisk praksis i Vadsø og på Kongsberg i tilsammen 7 år og distriktsveterinær i Kristiansand i to år.

Sigurd startet opp dyreklinikk i Vågsbygd. Han er glad i pasientene sine og har en genuin interesse i kirurgi og har en omfattende videreutdanning innen knokkelkirurgi (ortopedi) fra AO i Davos i Sveits og arthroskopi fra kurs i Gent i Belgia. Han har i mange år utført avanserte og vellykkede kne- og ledd operasjoner, inkludert kjevekirurgi.
I tillegg har Sigurd videreutdanning i bløtvevskirurgi, bukhulekirurgi, plastik kirurgi og øyekirurgi fra inn-og utland. Han har operert alt fra ganesegloperasjoner, hareskår, øyekirurgi til hypospadi og mye mer med svært vellykkede resultater.
Sigurd har en omfattende videreutdanning ved ESAVS innen tannhelse /odontologi. Andre etterutdanningsområder: Hudsykdommer, røntgen, indremedisin og adferd fra kurs i inn-og utland.

Han er mesteparten av tiden i dyreklinikken med oss, men jobber også ved AniCura Sørlandets dyreklinikk, hvor han er kirgurgen bak blandt annet avanserte TPLO kneoperasjoner. 

Utdanning

Uteksaminert veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 1991.

Spesialfelt

Ortopedi og bløtvevskirurgi. Odontologi. Sigurd har stor interesse for adferd hos hund og katt.