AniPlan - forebyggende helseplan for hund og katt

AniPlan® er en skreddersydd helseplan med forebyggende tjenester og behandlinger som er hjelper med å holde hunden eller katten din ved god helse. Med AniPlan® får du en årlig pakke med tjenester som gjør forebyggende helse enkelt og økonomisk. Årlig helsesjekk inkludert tannsjekk, vaksinering og personlig oppfølging av din hund eller katt’s behov er inkludert. AniPlan® gir i tillegg god rabatt på ytterligere tjenester og produkter, samtidig som den bidrar til en regelmessig og nær dialog med din veterinær og dyrepleie, som igjen reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. AniPlan® betales via et fast månedsbeløp, slik at det er enkelt for deg å holde oversikt over økonomien.

Abonner på forebyggende pleie og god helse.

Hva inngår i AniPlan®?

AniPlan® er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å forebygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium. 

Hund basis:

 

Hund pluss har i tillegg:

For nærmere beskrivelse av AniPlan hund, klikk her.

 

Katt basis:

 

Katt pluss har i tillegg:

For nærmere beskrivelse av AniPlan katt, klikk her.

Som AniPlan®-kunde får du dessuten:

 

Sammen tar vi ansvar for helsen til din hund eller din katt, og gir den de beste forutsetninger for et langt og sunt liv.

                  

 

Hva koster det? 

AniPlan Hund basis koster kr 149,- , AniPlan Pluss koster kr 329,- per måned.

AniPlan katt basis koster kr 105,- AniPlan pluss koster 329,- per måned. 

Prisen er rabattert for å gi deg lavere og mer forutsigbare veterinærkostnader gjennom hele livet til ditt kjæledyr. Regnet ut fra gjennomsnittspriser ved AniCura-klinikkene* utgjør dette en besparelse på minst 30%. Vi har laget to forskjellige planer, AniPlan og AniPlan Pluss med noe utvidet innhold. Snakk med personalet på klinikken om hvilken plan som passer best for din hund eller katt. Du tegner ditt AniPlan-abonnement hos AniCura. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, deretter skjer videre betaling via autogiro. 

 

*AniCuras klinikker opererer ikke med felles priser, så besparelsen er noe høyere på enkelte klinikker enn andre pga. forskjellige ordinær-priser. 

Hvordan fungerer det?

AniPlan® innebærer at din hund eller katt følger en plan for å bevare god helse hele året, til en fast månedspris som betales via autogiro. Du kalles automatisk inn til klinikken for kontroller. I planen inngår blant annet de viktigste undersøkelsene og vaksinasjonene som din veterinær vet at ditt kjæledyr har behov for.
Du vil også få råd og veiledning om hvordan du selv kan være med på å forebygge problemer og sykdommer, og kan stille spørsmål om det du lurer på eller bekymrer deg for. Med AniPlan® hjelper veterinæren, sammen med deg, ditt dyr med å få de beste forutsetningene for god helse og et langt liv. AniCuras forhåpninger er også at AniPlan®, gjennom bedre forebygging og økt bevissthet rundt helse, vil føre til lavere kostnader for deg gjennom å minske behovet for mer omfattende behandling.

Hvorfor AniPlan®?

AniPlan® er utviklet for at din hund eller katt skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å forebygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium. Sammen med den årlige vaksinen  utfører veterinæren en helsekontroll der blant annet hud, pels, ører og tenner blir undersøkt. Om det oppdages eventuelle forandringer som kan tyde på at ditt dyr har smerter eller andre ubehag, vil du kunne avtale en videre behandlingsplan med din veterinær. Det viktigste av alt er at AniPlan® gir deg trygghet gjennom nær, regelmessig kontakt med kyndig dyrehelsepersonell, og økt bevissthet rundt din hunds eller katts helse. 

Er du interessert i å høre mer eller tegne et AniPlan abonnement? Klikk her

Helsekontroll og konsultasjon

Ved en helsekontroll gjør veterinæren en klinisk undersøkelse av dyrets allmenntilstand. Veterinæren sjekker slimhinner og lymfeknuter. Øyne og ører vurderes, og tenner undersøkes. Du vil få informasjon om behov for videre undersøkelser eller behandling, hvis nødvendig. Kjønnsorganer, hud, pels og klør ses på, hjerte og lunger lyttes på. Små helseproblemer kan utvikle seg til alvorlige sykdommer hvis de ikke behandles, og prognosen er bedre jo fortere man griper inn. Å oppdage tegnene tidlig kan redde liv! Årlig helsekontroll er inkludert i AniPlan. Ved mistanke om at ditt kjæledyr er sykt, kan det være behov for ytterligere undersøkelser og prøver for å diagnostisere og vurdere behandling. I AniPlan Pluss inngår en konsultasjon. Denne kan brukes som første innledende undersøkelse hvis det er mistanke om at det er noe galt med hunden eller katten din, eller ved behov for kontroll/oppfølging (Konsultasjon ut over 15 minutter, videre undersøkelser som f.eks bakteriedyrkning, røntgen og andre typer blodprøver er ikke inkludert).

                                                                                    

 

AniCura-appen

I AniCura-appen velger du selv når du vil du vil treffe en AniCura-veterinær via chat, telefon eller videosamtale. En enkel måte å få både råd og omsorg – aldri lengre borte enn mobiltelefonen din.

Du kan bruke appen

Husk å si at du er AniPlan medlem, da har du ubegrenset med konsultasjoner I appen inkludert i abonnementet.

Les mer om appen her

                                                  

Vaksinasjon

Vaksiner forebygger sykdom. Kun friske dyr bør vaksineres, derfor foretar dyrlegen en helsekontroll før vaksinen settes. Årlig vaksine i henhold til WSAVA’s (World Small Animal Veterinary Association) retningslinjer inngår i AniPlan. I Norge vaksinerer vi hunder mot kennelhoste, valpesyke, smittsom leverbetennelse og parvovirus, og katter mot katteinfluensa og kattepest.

                                                   

Blodprøve for å sjekke helsestatus

En blodprøve gir informasjon om status på indre organer, om blodprosent, samt om det er infeksjon i kroppen. Begynnende organsvikt kan ses på blodprøver lenge før dyret utvikler kliniske tegn som er åpenbare for eier. Tidlig diagnose og igangsetting av behandling gir bedre prognose. En av ti hunder utvikler nyresykdom i løpet av livet. Katter er svært utsatt for problemer med nyrene. Spesielt eldre dyr er utsatt, så vi anbefaler alle med hunder og katter over 7 år å velge AniPlan Pluss der blodprøven er inkludert.

                                                   

Urinprøve

Urinen sjekkes for funn av blod, proteiner, sukker eller krystaller som kan avsløre sykdommer som diabetes, nyresvikt, infeksjon mm. Urinprøve gir informasjon om sykdom på et tidlig tidspunkt. Behandling kan dermed settes i gang. I AniPlan Pluss er det inkludert analyse av en urinprøve. 

                                                     

                                                   

Tannkontroll

Mange hunder og katter lider av tannproblemer uten at man som eier merker dette. Regelmessige tannkontroller kan avdekke problemer tidlig, slik at man kan sette inn tiltak. En årlig tannsjekk er inkludert i AniPlan, i tillegg til sjekken som utføres i samband med årlig vaksine. Hvis det avdekkes behov for ytterlige undersøkelser (f.eks. røntgen) eller behandling, vil du kunne avtale en videre behandlingsplan med din veterinær. Disse undersøkelsene og behandlingene er ikke inkludert i AniPlan, men det tilbys 10% rabatt på tannrens. 

                                                    

 

Trenger man en vanlig forsikring også?

 

AniPlan® inkluderer tjenester som skal være med på å legge til rette for god helse. AniPlan® er imidlertid ingen forsikring, og dekker ikke utgifter ved sykdom og ulykker. 

 

Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker uforutsette hendelser, uansett om du velger AniPlan® eller ikke.