Takk!

Takk for at du registrerte deg!

Hva skjer nå?

Du vil snart motta et kundekort i posten. Så er det bare å ta med dette kortet neste gang du besøker oss. Vi ser frem til å se deg og ditt kjæledyr!

Hvilke fordeler får jeg?

En bedriftsavtale innebærer følgende fordeler:

Vi tilbyr også alle våre kunder egne rabattkort på utvalgte fôr.

Om AniCura

AniCura er Nordens ledende sammenslutning av dyreklinikker. AniCura har en enkel, men ambisiøs målsetning: vi vil være det naturlige valg for dyreeiere som ønsker den høyeste kvalitet og beste service ved behandling av sine dyr. Vår visjon er å være en drivkraft for fremtidens veterinærmedisin.

Med over 40 dyresykehus og dyreklinikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør er AniCura størst i Norge. Vi har et komplett tilbud av medisinske tjenester, fra forebyggende og grunnleggende behandling til avansert og spesialisert diagnostikk og inngrep, rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning. Store, men også lokale; vi har mange års erfaring som dyreklinikk i alle områder hvor vi er representert. For kunder betyr det at uansett hvilken AniCura klinikk man henvender deg til kan man trygt forvente den samme kvalitet på behandling og service. For mer informasjon, se www.anicura.no.