Dyrlege

Har kjæledyret ditt behov for å besøke en dyrlege? Hos oss kan du være trygg på at din hund får riktig pleie og rikelig med omsorg.

AniCura består av moderne dyresykehus og dyreklinikker med personlig nærhet. Våre dyrleger/dyrepleiere sørger for at ditt kjæledyr har det best mulig. Våre dyrleger har hjulpet og behandlet millioner av hunder, katter og andre smådyr. Hos oss kan du stole på at du kommer til en dyrlege som både har høy kompetanse og som i tillegg har omsorg for ditt kjæledyr.

Når ditt kjæledyr er pasient hos oss i AniCura, vet vi at du overlater noe av det kjæreste du har i våre hender. Dette gjør oss ydmyke i jobben vår, og vi streber alltid etter at våre pasienter skal ha det best mulig.

Vår kompetanse er bred, og vi tilbyr et stort utvalg av medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende og basisbehandling til avansert diagnostikk, indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter.

Like viktig som at dyret ditt får tilgang til den beste kompetansen og den nyeste teknlogien, er det at både du og dyret ditt blir mottatt på en profesjonell og omsorgsfull måte. Vi synes at det er viktig at du som dyreeier føler deg trygg på at kjæledyret ditt er i de beste hender hos våre dyrleger.

Vi er din lokale dyrlege. Velkommen til oss i AniCura.

Ta kontakt med veterinær

Hvis du synes dette høres ut som symptomene kjæledyret ditt har, anbefaler vi at du tar kontakt med en veterinær for en konsultasjon.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.