Vi tilbyr hjemmebesøk i hele Oslo-området. Hjemmebesøk kan være et godt alternativ til et klinikkbesøk i de tilfeller hvor kjæledyret ditt lett blir stresset under transport i bur eller utrygg når de kommer til klinikken.

Kjære kunder - 

på grunn av corona-situasjonen kan vi dessverre ikke tilby hjemmebesøk nå. Vi kommer tilbake til dette tilbudet så snart situasjonen tillater det. 

 

AniCura Dyreklinikk Bygdøy tilbyr hjemmebesøk til alle hunde- og katteeiere i Oslo-området.

Når dyrlegen kommer på besøk er kjæledyret ditt i trygge omgivelser og vil slippe å bli stresset av å være på et fremmed sted med ukjente lukter og andre dyr. Både dyr og eier slipper å vente i venteværelset, men kan kose seg hjemme til veterinæren kommer.

Vi tilrettelegger slik at vi kommer når det passer best for eier. Hjemmebesøk kan også hjelpe eier i de tilfeller det er vanskelig å ordne transport til klinikken, ved for eksempel sykdom o.l.

 

Hva kan gjøres på hjemmebesøk?

 På hjemmebesøk har veterinæren god tid til å undersøke og/eller behandle dyret, så det oppleves som hyggelig, personlig og uformelt.

 

Hvordan bestille et hjemmebesøk?

Ring oss på 21525303 eller send oss en mail på bygdoy@anicura.no  
Vi vil alltid gjøre vårt beste for å tilrettelegge dag og tidspunkt for hjemmebesøket. 

 

Praktisk ved hjemmebesøk

Vi avtaler en tid sammen og hva du ønsker at veterinæren skal gjøre under besøket. Dersom det er behov, kan veterinæren ta med seg en assistent som hjelp, til for eksempel blodprøvetakning.

Når dagen kommer vil du motta en tekstmelding med et tidspunkt, slik at du vet når du kan forvente veterinæren på døren.  Klokkeslett kan avvike noe grunnet trafikk og veterinæren vil oppdatere deg dersom det blir forsinkelser.  

Det er ellers fint å vite om det er parkering i nærheten av deg. 

 

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål!