AniCura Dyreklinikk Bygdøy er en lokal og personlig klinikk.

Vi tilbyr også hjemmebesøk og kan komme hjem til deg dersom du ønsker det.

Som en del av PetVett-kjeden fra 2008 og deretter AniCura-familien fra 2014, er AniCura Bygdøy tett knyttet til de andre klinikkene i AniCura region Oslo.

AniCura Dyreklinikk Bygdøy er en liten klinikk, men det utføres likevel det meste innen polikliniske undersøkelser, tannbehandlinger og enkel kirurgi. Klinikken har godt tannutstyr, gassanestesi, blodprøvemaskiner og ultralyd. Ved behov for større utredninger og operasjoner henviser vi videre til større AniCura-klinikker i regionen, blant annet AniCura Dyresykehus Oslo. 

Vi tilbyr også hjemmebesøk til kunder i Oslo-området. Dette er blitt populært og er et godt alternativ for dyr som lett blir stresset av et veterinærbesøk. Les mer om hjemmebesøk her. 

Klinikkens størrelse er en stor fordel for engstelige hunder og katter. Vi får stadig tilbakemeldinger om at de rolige omgivelsene på klinikken gir mange stressede hunder og katter et roligere og bedre veterinærbesøk. Vi har derfor også litt bedre tid på hver enkelt pasient.

I AniCura legges det stor vekt på service og kompetanse, og hos oss finner du tre glade jenter som alltid vil gjøre sitt beste for at du og ditt dyr føler dere trygge og ivaretatt.     

Velkommen til oss!