Butikken vår

I den store butikken, vegg i vegg med klinikken, vil du finne alt det utstyr og fôr som er nødvendig til hold av ditt dyr. I tillegg føres en rekke behandlingsprodukter som foreskrives fra klinikken. Riktig fôr er viktig for å opprettholde god helse! Butikken fører fôr fra Eukanuba, Specific, HPM, Royal Canin og Hill’s, samt Royal Canine og Lily's Kitchen fôr til katt. Ved sykdom er også dyrets diett ofte et viktig element i behandlingen, samtlige veterinærdietter finner du i butikken vår. Kom innom så hjelper vi deg med rett fôr til ditt dyr!

Butikken ved Ekeberg fylte 25 år i 2020 og butikksjef Thale har jobbet i butikken like lenge. Hun kjenner både kundene og produktene i butikken godt, og står klar for å hjelpe deg med det du måtte trenge.  

Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om ernæring og riktig utstyr, og de butikkansatte jobber tett med veterinærene i klinikken for optimal og individuell behandling. De ansatte er jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert.

I butikken på Ekeberg vil du finne et godt utvalg av det utstyr som trengs til hund og katt. Dersom vi ikke har varen du leter etter, vil vi gjerne hjelpe med å bestille den opp for deg! 

Vi fører, i tillegg til andre kjente merkevarer, AniCuras egen kolleksjon, som blant annet består av refleksvester og potesokker. 

Takk for at du hjelper oss å holde besøket trygt! Husk munnbind og hold avstand.

 

Åpningstider for butikken 

Mandag - fredag: 9-19

Lørdag: 10-16

Søndag: Stengt