AniCura Dyreklinikk Grimstad ble startet i små og beskjedne lokaler i november 1992. Dyreklinikken drev i sin tid med både produksjonsdyr og kjæledyr, men har siden 2004 vært en ren smådyrpraksis. Vi har sakte men sikkert ekspandert, og har nå en velutstyrt klinikk på ca 350 kvadratmeter. Lokalene våre ligger på et stort handelsområde med blant annet blomsterbutikker, cafe og bruktbutikker som naboer.

Fra å ha kun en ansatt i 1992 har vi vokst til i dag 12 ansatte, fordelt på veterinærer, dyrepleiere, assistenter, studenter, rehabiliteringsterapaut og kiropraktor.

Vår styrke er en trivelig og god stab med dyktige og blide medarbeidere. Vårt slagord er "VI BRYR OSS"

Vi er opptatt av at de som besøker oss skal trives, og vi ønsker å gi både kjæledyr og deres eiere stor omsorg og god menneskelig og faglig behandling.

Vi har bred kompetanse innen billeddiagnostikk, operasjoner og indremedisin, og henviser til spesialister der det er nødvendig. 

Vår rehabiliteringsavdeling er innholdsrik og består av blant annet vanntredemølle, fysioterapi og kiropraktikk. Den er i aktiv bruk til både postoperativ behandling og forbyggende behandling. En time hos vår fysioterapaut passer hunder og katter i alle aldre. Det legges vekt på hva du som eier kan jobbe videre med hjemme. Det blir lagt opp en individuell plan som passer ditt dyr enten det har utfordringer med overvekt, leddproblematikk, eller om du kun ønsker hjelp til å trene riktig.


Velkommen til oss på Bergemoen i Grimstad.