Endel kunder reagerer på prisen når de får regningen etter et dyrlegebesøk. Som regel syldes det at en sammenligner prisen hos oss, med hva en må betale hos fastlegen.

Grunnen er at hos dyrlegen betaler du for alt der og da, mens hos legen betaler du kun en egenandel mens de virkelige utgiftene blir dekket av trygdesystemet.
I motsetning til legetjenester er dyrlege også momsbelagt. 25 % av det du betaler går til statskassen.

Vi vil på det sterkeste anbefale alle våre kunder å forsikre dyrene sine. En forsikring blir som dyrets trygdesystem, og derfor kan både vi og eier konsentrere oss om den beste behandlingen for din firbeinte venn.

Vi gir ikke ut faktura. Vi tar kort og kontant betaling. 

Om det er vanskligheter rundt betaling kan vi være behjelpelige med å søke om lån/dyrekonto hos Resurs Bank på forhånd av konsultasjonen. 

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med 30-60 dager forfall uten gebyr. Dette gjøres gjennom å opprette en Dyrekonto, hvor man kan søke om kreditt opptil 50 000 kr. Søkeprosessen gjøres hos oss på AniCura Dyreklinikk Grimstad, via Resurs Bank, og vi får svar direkte via internett.

Måneden etter veterinærbesøket hos oss mottar du fakturaen fra Resurs Bank, med forfall siste dag i måneden. Om ønskelig kan du da velge å dele opp betalingen uten rente (nominell) i opptil 12 måneder. Ønsker du å dele opp i lavere månedsbeløp så kan du fordele totalbeløpet på opptil 72 måneder med rente.

Du kan også søke om finansiering via Resurs Bank før besøket hos oss. Dette gjøres via denne linken:https://apponline.resurs.com/form/6100no

Etter at du har fått godkjent søknaden kan du dra til oss uten å måtte tenke på hvordan du skal betale direkte på klinikken. Bare husk å ta med gyldig legitimasjon (bankkort/førerkort/pass).

Dyrekonto er et fantastisk alternativ for deg som har behov for å få dyret ditt undersøkt eller operert av veterinær innen kort tid men ikke har mulighet til å betale for det før neste måned eller seinere!

Ring oss ved spørsmål eller for mer informasjon på tlf. 37049500, eller les mer på www.resursbank.no.