AniCura Grünerløkka ligger sentralt plassert ved Sofienbergparken, et yndet utfartssted for alle dyr som beveger seg på tur i området. Du når oss lett med trikk eller buss, og det finnes også gateparkering i gatene rundt klinikken.

Klinikken ble bygget fra grunnen av i 2008, og har allerede blitt et travelt knutepunkt for mange dyreiere i området. Den er moderne og lyst innredet med to undersøkelsesrom, tannrom, operasjonssal, røntgenrom og oppstalling for dyr som trenger å være hos oss en hel dag. Her er du hjertelig velkommen med dyret ditt for helsesjekk eller behandling, eller kanskje dere bare trenger en ny sekk med fôr? Velkommen til oss - vi håper du vil være fornøyd med den service vi yter for deg og ditt dyr!

I resepsjonen vår finner du også et godt utvalg av fôr, fôrtilskudd, medisinske shampoer og hudpleieartikler som vil kunne inngå ofte som et sentralt element ved behandling av dyrene.

Har vi ikke akkurat det fôret som trengs til ditt dyr, kan vi bestille dette. I vår klinikk foregår salget fra venteværelset. Det er her vi har registrering og mottak av pasienter.