Vi vet i dag at risikoen for sykdommer som for eksempel diabetes og sykdommer i ledd reduseres når hunder og katter har normal vekt. Vi vet også at fedme i mange tilfeller påvirker livet negativt. Derfor tilbyr vi individuelt tilpasset slankeprogram.

Oslo (Grünerløkka)

Sofienberggata 13 0551 Oslo
Få veibeskrivelse 21525302

Moderasjon er best

Det er lett å ikke være helt objektiv når det gjelder kroppsvekten til sitt eget dyr. Vekten kan krype oppover såpass gradvis at du rett og slett ikke er klar over at dyret har blitt overvektig. Du kan merke at dyret er mindre aktivt enn tidligere, men ofte er han eller hun er like kvikk og våken som vanlig, og det gjør vektvurderingen enda vanskeligere.

Vekttap med forsiktighet

For å oppnå riktig vekt hos dyr kreves det oftest at du gir et diettfôr. Både fôr og mosjon er viktige deler av vekttapsprogrammet.

Før et program starter, er det viktig at en veterinær undersøker dyrets allmenntilstand. Etter veterinærutredningen treffer du og kjæledyret ditt en kostholdsrådgiver som forteller om mat og mosjon. Du får anbefalinger om matporsjoner, rutiner og treningsvaner.

Under slankeprogrammets gang skal du komme inn og veie kjæledyret ditt med jevne mellomrom. Kostholdsrådgiveren vil hjelpe deg slik at dyret mister vekt i et fornuftig tempo.

Relaterte fakta og artikler: Fedme hos hunder og fedme hos katter

Oslo (Grünerløkka)

Sofienberggata 13 0551 Oslo
Få veibeskrivelse 21525302