Klinikkassistent

lilleaker@anicura.no

22515800

Linn fullførte praksisår ved ABC Dyreklinikk i 2003 og har etter det studert medisin og psykologi. Hun har over 10 års erfaring fra humanmedisin og når hun i 2018 begynte på AniCura Lilleaker fulgte hun drømmen og valgte dyrehelse framfor humanmedisin.

Linn er veldig glad i å reise og har bl.a vært veterinærassistent i feltpraksis i Namibia og Uganda. Hun er opptatt av faglig utvkling og kombinerer gjerne reise med å delta på kongresser og seminarer og har flere kurs og forelesninger bak seg. Hun har særlig interesse for akuttmedisin, anestesi og alt som omhandler katter.   

Linn har fordypet seg i anestesi og analgesi via ISVPS Improve International og starter Nurses Certificate Emergency and Critical Care i aug 2022.

Linn har stort fokus på å gjøre veterinærbehandlinger så catfriendly som mulig og er ISFM Feline Nurse sertifisert. Hun jobber også i vaktteamet på AniCura Dyresykehus Oslo og sitter i kattekomitèen ved sykehuset.

Hun har også en fortid som aktiv sprangrytter og rir fortsatt på fritiden. Hjemme huser hun kattene Nellie og Herman, og hun har ofte et eller flere dyr i pleie på "hjemmesykehuset" sitt. 

Utdanning

Medisin og Psykologi.

ISVPS Nurse Cert Anaesthesia 2020/2021.

ISFM Feline Nurse Certificate 2020/2022.

Spesialfelt

Akuttmedisin, Anestesi og Katt