Klinikkassistent

lilleaker@anicura.no

22515800

Linn fullførte praksisår ved ABC Dyreklinikk i 2003. Hun har studert medisin og psykologi og har over 10 års erfaring fra humanmedisin. Når hun i 2018 begynte på Lilleaker fulgte hun drømmen og valgte dyrehelse framfor humanmedisin!

Linn er veldig glad i å reise og har bl.a vært veterinærassistent i feltpraksis i Namibia. Hun er opptatt av faglig utvkling og kombinerer gjerne reise med å delta på kongresser og seminarer og har flere kurs og forelesninger bak seg. Hun har særlig interesse for akuttmedisin, sårbehandling og alt som omhandler katter.   

Linn har fordypet seg i anestesi og analgesi via ISVPS Improve International og tatt kurs ved NMBU i adferdskonsultasjon. Hun har i Sept 2020 startet et års ISFM Certificate i Feline Nursing for å spesialisere seg på katt og har stort fokus på å gjøre veterinærbehandlinger så catfriendly som mulig.

Hun deltar også i vaktrullering på AniCura Dyresykehus Oslo.

Hun har også en fortid som aktiv sprangrytter og rir fortsatt på fritiden. Hjemme huser hun kattene Nellie og Herman, og hun har ofte et eller flere dyr i pleie på "hjemmesykehuset" sitt. 

Utdanning

Medisin og Psykologi.

ISVPS Nurse Cert Anaesthesia 2020.

ISFM Feline Nurse Certificate 2020/2021.

Kurs i kattesykdommer Fredrikstad Dyrehospital 2020.

Kurs i anestesi SWEVET Gøteborg 2018.

Kurs i sykdomslære Linkøping ACE 2019.

Spesialfelt

Akuttmedisin, Anestesi og Katter