AniCura Dyreklinikk Majorstuen er er plassert midt på Majorstuen, og vi ønsker å bli det naturlige valg for dyreeiere i Oslo sentrum. Klinikken tilbyr alt innen polikliniske behandlinger og generell kirurgi.

Klinikken

Med lokaler som er bygget sommeren 2011, er dette en flott og lys klinikk som foruten vanlige polikliniske tjenester kan tilby et bredt utvalg av kirurgiske inngrep. Klinikken ligger sentralt plassert i Oslo, lett tilgjengelig med både trikk og buss, og kommer du i bil finnes det plass for avlevering og henting av dyr på utsiden. Ellers er det gateparkering i området rundt klinikken.

Butikken

Fra vår butikkavdeling selges utvalgt utstyr til hold av hund og katt, og du vil kunne finne det fôr som er best egnet til akkurat ditt dyr. Hos AniCura vil dyrets diett ofte være et viktig element i behandling av sykdom. Riktig fôr er derfor et viktig kriterium for dyrets helse. I butikken vår finner du kvalitetsfôr til hund og katt.
 For riktig dyrehold er også utstyr og medisinske preparater viktig. Vårt fagpersonale i butikken har lang erfaring og mye kunnskap om riktig utstyr for akkurat ditt dyr. Kom innom og ta en titt på utvalget, samtidig får du god veiledning og råd av våre erfarne dyrepleiere.

Gjennom året har vi flere spennende kampanjer der vi med fokus på for eksempel slanking og tannhelse gir rabatter på diverse fôr og utstyr. Følg med på våre websider for mer informasjon om den enkelte kampanje.