På venterommet på klinikken finnes butikken vår, med et bredt sortiment av varer. Vi har et stort utvalg av fôr fra ledende og anerkjente leverandører:

  • Hill's - normalfôr og sykdomsdietter til hund og katt.
  • Virbac/HPM - normalfôr og sykdomsdietter til hund og katt.

Ved mange sykdommer er sykefór en viktig del av behandlingen og kan være avgjørende for at dyret ditt skal bli helt bra. Vi fører et bredt utvalg av fór rettet mot forebyggelse og behandling av ulike sykdommer, bla. til hudproblemer og allergier, urin og nyreproblem, hjertesykdommer, og diaré. I tillegg gir det hunden eller katten en sunn fordøyelse, godt immunforsvar og gir blank pels og sunn hud.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og deltar jevnlig på fórspesialiserte kurs og vil hjelpe deg med å gi råd om riktig fóring og valg av produkter.

Ellers finnes en rekke produkter fra Dr. Baddaky, medisinske shampoer, ørerensemidler, øyebadevann, munnhelseprodukter m.m. tilgjengelig i vår butikk. 

Vi har også ett utvalg av fôrtilskudd, godbiter, leker og utstyr. Hos oss finner du produkter fra bla Dr.Clauders, KONG, Ficcaro Snacks, Ever Clean, Hugo & Celine, EquiGroomer, Plush Puppy og Pet Odor.

Våre ansatte hjelper gjerne til for å finne de mest optimale produktene til kjæledyret ditt.