Toggle menu

Kontakt

AniCura Stjørdal Dyreklinikk

Åpningstider

Mandag, torsdag
08:00 - 18:00
Tirsdag, onsdag, fredag
08:00 - 16:00

Finn oss

Vi ligger midt i sentrum av Stjørdal. AniCura Stjørdal Dyreklinikk ligger 3 mil nord for Trondheim og 5 mil sør for Levanger.

Om du kommer fra E6: Ta av E6 mot Sverige på E14. Sving til venstre i den andre rundkjøringen. Første avkjøring til høyre i det du såvidt har passert en stor byggeplass. Enveiskjørt gate forbi klinikken og rett ned i en stor fin parkeringskjeller. Korttidsparkering rett foran klinikken for av og påstigning ved henting av pasienter eller ormekur og fôrsalg.

Om du kommer fra Sverige: Følg E14 fra Meråker til andre rundkjøring på E14 i sentrum av Stjørdal. Ta til høyre i rundkjøringen. Første avkjøring til høyre i det du har passert en stor byggeplass. Enveiskjørt gate forbi klinikken og rett ned i en stor fin parkeringskjeller. Korttidsparkering rett foran klinikken for av og påstigning ved henting av pasienter eller ormekur og fôrsalg.

Om du kommer med fly eller tog: Klinikken ligger 5 minutter med bil fra Trondheim lufthavn Værnes. Det er gangavstand fra Stjørdal stasjon til klinikken hvis du kommer med tog. 

Overnatting

Quality Hotel Airport Værnes, Kjøpmannsgaten 20, ligger i gangavstand fra klinikken.  

Ersgard Sør har overnatting på gården og ligger 5 min med bil fra klinikken. 

http://www.ersgard.no/gardshotell/

Hembre gård  i Hegra tilbyr forskjellige former for overnatting i både hytte og motell. 10min med bil fra klinikken.

https://www.hembregard.no/overnatting-og-servering/

Scandic Hell hotell ligger i gang avstand fra flyplassen og ca 5min med taxi fra klinikken.