En ekstra sikkerhet for deg og ditt kjæledyr.

Vi anbefaler alle dyreeiere å forsikre sin firbente bestevenn, da uforutsette behandlinger og operasjoner fort kan bli kostbart. En forsikring vil gi deg som eier en større mulighet til å velge behandling utfra hva som er best for dyret, og ikke basert på personlig økonomi. 
De fleste forsikringsselskaper tilbyr veterinær forsikring. Enkelte tilbyr også tilleggspakker som inneholder bla tannbehandlinger og div medisiner, som forsikring vanligvis ikke dekker. 

AniCura Askøy Dyreklinikk tilbyr direkteoppgjør med kunder som har dyret sitt forsikret i bla. Agria og Gjensidige. For at vi skal kunne foreta et direkteoppgjør, trenger vi et forsikringsnr/skadenr, altervertivt ett personnummer. Deretter sender vi inn de nødvendige papirer, slik at du slipper å gjøre det selv. Forsikingsselskapet utbetaler erstatningen direkte til oss, og du mottar en faktura på resterende beløp og egenandel i etterkant. 

Ring oss gjerne og fortell om din forsikring. Vi kan registrere skadenr. i vårt register, slik at det er lettere tilgjengelig ved behov. Hvis du ønsker å benytte deg av direkteoppgjør hos oss, oppfordrer vi deg til å gi beskjed til resepsjon/veterinær ved starten av undersøkelsen/behandlingen. Dette for at for at vi skal kunne sende inn nødvendig dokumentasjon til forsikringsselskapet så raskt som mulig. 
Dersom det viser seg at forsikrungsselskapet ikke dekker behandlingen, må du selv betale beløpet i sin helhet. 

Har du ikke forsikring, eller et forsikringsselskap uten mulighet for direkteoppgjør, må du selv betale beløpet i sin helthet her hos oss. 

Har du spørsmål om foriskring og betaling i forbindelse med behanling/operasjon av ditt kjæledyr?  Ta kontakt med oss på telefon, så svarer vi så godt vi kan.