AniCura Oslo holder gratis valpekvelder med innføring i blant annet atferd, stell, forebyggende helse og førstehjelp for hund. Velkommen til oss!


Høstens valpekvelder er avlyst. 
Vi håper på nye kvelder i 2021! 


Kurset vil holdes i lokalene til AniCura Dyresykehus Oslo i Hoffsveien 70c på Smestad, og varer fra kloken 18 - 20. 

Under kurset fokuserer vi på grunnleggende stell av den nye valpen, du får praktisk innføring i hvordan man renser ører, klipper klør, sjekker tenner og legger potebandasje. Vi snakker også om atferd, og har med oss hundeinstruktør Birgitta Antoniou fra Jar Hundeskole som vil gi mange praktiske tips og råd.

På kursets teoretiske del snakker vi videre om viktigheten av riktig fôring, behandling mot innvollsorm, vaksinering og sjekk av tenner. Veterinæren vil også gi deg innblikk i hvilken type førstehjelp man kan gi selv i akuttsituasjoner, og når man må kontakte dyreklinikk omgående. 

Vi har holdt gratis valpekurs for glade og fornøyde kunder i mange år, og har svar på de aller fleste spørsmål som måtte dukke opp. Du er også hjertelig velkommen til å ta med deg valpen din! 

Vi bruker ca. 2 timer på denne lærerike kvelden, og serverer kaffe og te pluss litt snacks. Ta gjerne med deg hele familien, her er det mange gullkorn som flere burde få med seg! 

Kurset passer for alle som vil lære mer om hold av hund, og er ikke forbeholdt valpeeiere. 

Deltakelse er gratis, men vi har et begrenset antall plasser. Derfor ønsker vi påmelding i forkant.

 

Meld din interesse på e-post til karianne.aarmo@anicura.no

Vil du lære mer om valpen din?

Å få en valp er stort! Livet snus fullstendig opp ned og man begynner å lure på ting man aldri før har tenkt på. Hvor ofte tisser en valp egentlig? Når skal den spise? Mister den tenner? I AniCuras valpeskole hjelper vi deg som skal kjøpe hund eller er ny hundeeier med å ta hånd om ditt nye familiemedlem. Her finner du alt fra smarte tips før du kjøper hund til hva du bør tenke på gjennom valpens første år. Du kan også melde deg på vårt månedlige nyhetsbrev som gir deg alderstilpasset informasjon gjennom valpens første leveår. Klikk her for å melde på deg og din valp!