GPCertFelP, CertVC
Kardiologi

dyresykehus.oslo@anicura.no

21 52 53 00

Liva ble uteksaminert i 2002 og har siden studiedagene hatt en spesiell interesse for kardiologi.
Etter studietiden jobbet hun flere år i England der hun opparbeidet seg praktisk og teoretisk erfaring innen fagfeltet med hovedfokus på ekkokardiografi.
Liva bestod eksamen i kattemedisin i 2005, GPCertFelP.
Rett etter dette satte hun i gang den mer omfattende etterutdanningen i regi av the Royal College of Veterinary Surgeons: Certificate in Veterinary Cardiology og bestod CertVC eksaminasjonene i 2009.
Hun jobbet på Groruddalen Dyreklinikk AS fra 2008 til 2015 der hun dedikerte mer og mer av sin tid til fagfeltet.

Liva er leder av Norsk Forening for Veterinær Kardiologi (NFVK), hun er godkjent for screening av katter i regi av det internasjonale screening programmet Pawpeds og godkjent for hjerteundersøkelser av hund i regi av NFVK. Hun er medlem av the Veterinary Cardiovascular Society og European Society of Veterinary Cardiology. Liva har forelest på flere kurs og konferanser, og tar gladelig imot henvendelser fra kollegaer som ønsker å diskutere kasus.  

Liva jobber nå med kardiologi på fulltid og tar imot henvisninger fra hele landet for utredning, behandling og operasjoner av hjertepasienter; og utredning av pasienter der man ønsker å utelukke hjertesykdom.

Ved AniCura Dyresykehus Oslo tilbyr vi en rekke type hjerteoperasjoner inkludert pericardiocentese, pericardektomi, lukking av PDA ved hjelp av åpen thorakotomi eller intervensjonell kardiologi (ACDO) og ballong dilatering av pulmonal stenose.

 

Utdanning

R(D)SVS,

Edinburgh, Skottland.

Spesialfelt

Kardiologi