Vi vet veldig godt hvor stressende et veterinærbesøk kan være for en katt. Derfor har vi som arbeider på AniCura Dyresykehus Stavanger gjort noen tiltak hos oss i håp om å gjøre besøket litt mer kattevennlig.

For å oppnå tittelen "Cat Friendly Clinic" er dyresykehuset medlem av The International Society for Feline Medicine (ISFM) og har oppfylt en rekke krav som stilles av både lokalet og personalet ved dyresykehuset.

Cat Friendly Clinic har tre ulike standarder - gull, sølv og bronse. AniCura Dyresykehus Stavanger oppfyller kravene for GULL!


Alle hos oss ønsker alltid å gjøre sitt beste for at kattene som kommer til oss skal trives. Dette gjelder både på venterommet, inne hos veterinæren og under oppstalling.

Her kan du lese mer om de forskjellige kravene for å bli Cat Friendly Clinic og arbeidet som gjøres verden rundt i International Cat Care: https://catfriendlyclinic.org/

Hos oss er det dyrepleier Elske Groen og veterinær Janne Drengstig som er ansvarlige for at vi møter kravene for å klassifiseres som en Cat Friendly Clinic.