Veterinærsygeplejerskestudent

Ingrid var en av våre praktikanter 2020-2021, og har nå startet på veterinærsygeplejerskestudiet ved Hansenberg i Kolding, Danmark 2021. Hun vil ha faste praksis perioder hos oss gjennom hele studiet. 

Ingrid er fra Skogn, og bor der med hund og hest. Ingrid har etter videregående jobbet i daglivarebutikk, stall og har mye erfaring fra gårdsarbeid. Ingrid ble raskt en dyktig klinikkassistent og det skal bli spennede å følge henne på veien til å bli veterinærsygeplejerske (tilsvarer autorisert dyrepleier i Norge).

Hvert år tar vi inn en-to praktikanter som får være hos oss i ett år. Praktikanten læres opp til å bli en god klinikkassistent i løpet av året, og det er fin praksis for den som ønsker å bli veterinær, dyrepleier eller har lyst til å få erfaring med å jobbe med dyr.

Utdannelse til veterinærsygeplejerske i Danmark ved Hansenberg er en utdannelse vi er veldig glade i og de som går der blir dyktige dyrepleiere/veterinærsygeplejersker. Inntak krever praksisplass og går derfor oftest via en praktikant stilling.