I butikkene hos AniCura finner du et stort utvalg av markedets beste hunde- og kattefôr. I sortimentet finnes det også en rekke dyrepleieartikler som sjampo, øre- og øyerengjøring, vitamin- og kosttilskudd mm.

Stjørdal

Ole Rises gate 5 7500 Stjørdal
Få veibeskrivelse 74 84 00 90

Det finnes massevis av fôr til din firbeinte venn, og det er ikke alltid lett å vite hvilket som er best. Det er flere aspekter som spiller inn når du skal velge fôr til katten eller hunden din – alder, hvor mye dyret beveger seg, pelskvalitet, smakspreferanser og eventuelle sykdommer.

Dyrene våre trenger lett fordøyelig fôr som dyret kan dra nytte av, og som gir riktig mengde energi, samt vitaminer og mineraler i en god balanse. Det er forskjellige måter å sikre at hunden eller katten får i seg dette, og én måte er å gi den tørrfor eller våtfôr av høy kvalitet.

Fôret som du kjøper hos veterinæren kommer fra produsenter som forsker og utvikler balansert og næringsrik mat, noe som gir gode forutsetninger for et sunt liv. I våre butikker har vi mat egnet for dyr med forskjellige tilstander, for eksempel fedme, diabetes, gastrointestinale forstyrrelser, dermatologiske lidelser (f.eks. matallergier), urinstein, nyresykdom, leversykdom, hjertesykdom, tannsykdom, fôr for eldre dyr og fôr velegnet for restitusjon etter sykdom eller kirurgiske inngrep.

Fellesnevneren for all mat som selges i AniCura er at det er gjennomgående høy kvalitet på fôret, det er spesielt utvalgt på et vitenskapelig grunnlag og anbefalt av din veterinær.

Kostholdsråd

For å imøtekomme katten og hundens ernæringsmessige behov, må den daglige rasjonen av mat inneholde en rekke næringsstoffer, både i riktige proporsjoner og i riktig mengde.

Husk at dyr har forskjellige ernæringsbehov på ulike stadier i livet. Spesielle behov kan oppstå på grunn av sykdom eller manglende evne til å ta opp et bestemt næringsstoff. Også faktorer som dyrets aktivitetsnivå, størrelse, rase og alder spiller inn ved valg av fôr.

Innenfor AniCura har vi stor kompetanse på ernæring for dyr, og vi kan hjelpe deg med å velge en diett som passer ditt dyrs spesifikke behov. Spør oss gjerne!

Stjørdal

Ole Rises gate 5 7500 Stjørdal
Få veibeskrivelse 74 84 00 90