Hunder og katter blir som regel betraktet som senior fra de er blitt syv år. Fra dette tidspunktet vil alderdomsprosessen normalt settes i gang.

Som dyreeier er det viktig å være klar over at det for eldre hunder og katter er ulike sykdommer som kan gi nedsatt livskvalitet. Hunder og katter eldes raskere enn oss, og mye kan forandres helsemessig på kort tid. Det er derfor viktig at din veterinær utfører en grundig helsesjekk i forbindelse med den årlige vaksineringen. For våre eldre kjæledyr, som er mer utsatt for sykdom enn yngre dyr, rådes det å foreta minst én ekstra helsesjekk i året av slike sykdommer og lidelser.   

I hele september får du knallgode tilbud på undersøkelser av din seniorhund og/eller seniorkatt! Kr. 2100,- per pakke:

Til seniorhunden har vi en pakke som inkluderer en grundig helsesjekk hvor veterinæren blant annet lytter på hjertet, sjekker tenner, pels/hud og bevegelsesapparatet. Du får også inkludert en vaksine, avføringsprøve, urinprøve og blodprøve i denne pakken.  

 Til senriorkatten gjør veterinæren en også grundig helsesjekk, samt vaksine, urinprøve og blodtrykksmåling.  

 

I butikken finner du gode tilbud på fôr. I likhet med mennesker reduseres energibehovet til de aldrende kjæledyra våre. Skal din hund/katt nyte seniortilværelsen bør vekten holdes på et stabilt og normalt nivå. Det finnes tiltak som kan forebygge en for tidlig alderdom! I kampanjeperioden har vi derfor tilbud på følgende fôr: 

Ps. Vi har smaksgaranti på alt fôr du kjøper hos oss.  

Arrangementer 

Konkurranse!  

"Når liten blir stor!". Finn frem et bilde av din hund eller katt som liten, og et fra nåtid. For å delta, les mer under "konkurranser"