Bestiller du time til kastrering/sterilisering i februar får du blant annet gratis ID-merking med på kjøpet. Tilbudene gjelder til katt, kanin og marsvin.

I kastreringskampanjen som gjelder for katt, kanin og marvin er disse tilbudene inkludert i prisen

Priser:

 Hvorfor kastrere?

Ved kastrering av hann tas testiklene bort og ved kastrering av hunn fjernes livmor, eggstokker og eggledere.

Det kan være ulike grunner til at katter, kanin og marvin kastreres. Hvis ikke kjærelyret skal brukes i avl kan det være en god ide å kastrere det. Katter, kaniner og marsvin er alle svært fruktbare, så en ukastrert hunn kan fort blir drektig om hun får møte en hann fritt. 

En kastrert katt havner ikke like ofte i slagsmål, rømmer ikke hjemmefra i samme grad, og får det ofte bedre av å slippe alt stresset som følger med revirmarkering og dominans. Ved kastrering av hannkatter bidrar man også til å minske antallet uønskede graviditeter og kattunger. Les mer om kastrering av hannkatt eller hunnkatt.

Klinikker og Dyresykehus får stadig inn dyr som ikke er ID-merket, og det kan gå mange dager før vi klarer å spore opp eier via andre kanaler. I noen tilfeller klarer vi ikke å finne eier... Vi gir derfor tilbud om GRATIS ID-merking til alle som steriliserer/kastrerer dyrene sine. Les mer om ID-merking her.