Betaling foregår ved kontantoppgjør. Det vil si at behandlingen av ditt dyr skal gjøres opp ved etter hvert hos oss. Vi har flere betalingsløsninger.

Vi har kontant betaling og betaling med bankkort og kredittkort (Visa/Mastercard). Vi har også mulighet for direkteregulering med forsikringsselskap og delbetaling via Svea Finans.

Forsikring og direkteoppgjør

Vi kan tilby direkteoppgjør (innenfor forsikringsselskapets rammer) med kunder som har kjæledyret sitt forsikret i forsikringsselskapene Agria, Gjensidige eller DNB.

Har du ditt kjæledyr forsikret i andre forsikringsselskap enn ovenstående, betaler du regningen til oss og søker refusjon fra ditt selskap selv.

Når vi skal foreta direkteoppgjør er det vi som sender inn nødvendige papirer til forsikringsselskapet slik at du slipper å gjøre dette selv. For dette arbeidet betaler du et administrasjonsgebyr til oss (pris 350 kr).

Dersom du ønsker å søke om direkteoppgjør, må du ta med deg forsikringspapirene på kjæledyret ved besøk hos oss og opplyse ved ankomst i resepsjonen at du ønsker, om mulig, å foreta et direkteoppgjør med ditt forsikringsselskap. På den måten kan vi få sendt inn nødvendig dokumentasjon så raskt som mulig, og du slipper å vente på å få gjort opp egenandelen din etter endt behandling.

Dersom vi ikke har fått svar fra forsikringsselskapet innen du kommer og henter dyret hjem, betaler du en forskuddsbetaling til oss på 20 % av totalbeløpet. Denne betalingen brukes til motregning når svaret fra forsikringsselskapet kommer. Har du da penger til gode, så tilbakebetales disse på kontrolltimen.

Du er selv ansvarlig for å sjekke om forsikringsselskapet dekker den angitte skaden. Hva som blir dekket er forskjellig fra selskap til selskap, samt kundens avtale. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle avslag fra forsikringen. Dersom selskapet ikke dekker behandlingen må du betale regningen i sin helhet direkte til oss.

Har du spørsmål om forsikring og betaling i forhold til behandling eller operasjon av ditt dyr, kan du kontakte oss på telefon 55535220 så svarer vi deg så godt som mulig. 

Vi oppfordrer alle til å forsikre sine kjæledyr, da uforutsette behandlinger og operasjoner fort blir kostbare. Med en forsikring på kjæledyret har du mulighet til å kunne velge behandling ut i fra hva som er best for dyret, og ikke ut i fra personlig økonomi.

Delbetaling

Med Svea Finans kan du låne penger rentefritt, og velge mellom 4 forskjelige tilbakebetalingstider. Et administrasjonsgebyr på 29 kr gjelder for alle alternativene:  

Les mer på https://www.svea.com/no/nb/privat/ eller ta kontakt med våre resepsjonister for mer informasjon.