Toggle menu

Historien om Sophie


Sophie er en 4 år gammel border collie som lenge hadde slitt med smerter i bakparten grunnet forkalkninger i hoftene. Første veterinær Sophies eiere oppsøkte, rekvirerte smertestillende og advarte om at livet til hunden ikke ville bli langt.

Så tok eierne kontakt med veterinær Dorthe Hansen ved AniCura Bergen Nord, som etter vurdering anbefalte Sophie å gjennomgå rehabilitering hos oss.

TIl oss ved AniCura Bergen Sør kom Sophie første gang i september 2015. Til å begynne med var hun veldig engstelig, og vi fikk ta veldig lite på henne. Hun hadde manglende muskelmasse, var stram og stiv i kroppen og hadde dårlig balanse. Eier fortalte at Sophie ikke klarte å hoppe opp på ting, hun ville ikke gå på parketten hjemme, hadde mye smerter og dårlig førlighet.

Vi startet behandlingen med å gi Sophie trening i vanntredemølle og laserbehandling på de stive hoftene. Vi fikk ikke ta mye på hunden til å begynne med, men med en god porsjon tålmodighet bygget vi opp tilliten, og til slutt kunne vi også begynne å massere henne.

Eier så resultater etter et par uker, og observerte at Sophie hoppet opp i sengen og beveget seg bedre. Sophie ble en glad hund igjen!

Nå har Sophie vært til behandling hos oss i snart fire måneder, og hun er nå en glad og fornøyd hund som elsker å være ute på tur! Når hun kommer til oss, så legger hun seg rett ned på madrassen og bare sier "kom igjen, masser meg!"

Vi rehabiliteringsteamet har blitt veldig glade i Sophie.