dyrlegevakt

Ditt dyrs lokale dyrlegevakt

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør tilbyr dyrlegevakt i våre åpningstider.

Dyrlegevakt

AniCuras dyrlegevakt for akutte henvendelser er tilgjengelig i hele klinikkens åpningstid. Her er det mulighet for akutte innleggelser og operasjoner med tilsyn av veterinær og dyrepleier om det skulle være nødvendig. Utover klinikkens åpningstid samarbeider vi med den offentlige veterinærvakten i Bergen for videre behandling og overvåkning.

Ved akutte henvendelser i vår åpningstid kan du kontakte oss på telefon 55116060 eller 40145199. Det er akuttparkering tilgjengelig på baksiden av bygget.

Våre åpningstider

Utenom våre åpningstider kontaktes veterinærvakten på telefon 82090060.

Veterinærvakten i Bergen

I Bergen har de største dyreklinikkene inngått samarbeid med Bergen Kommune om å ha tilgjengelig veterinær akuttvakt gjennom hele døgnet.

Akuttvakten er tilgjengelig som beredskapsvakt utenom klinikkenes åpningstider og i helgene, og vakten rulleres mellom de forskjellige klinikkene. Felles vaktnummer er 82090060.

Egne vaktpriser gjelder for disse henvendelsene.

Dyreklinikker i den offentlige veterinærvakten:

Hver klinikk har vakt fra fredag til fredag, dvs at veterinærvakten starter den fredagen som står oppført og varer en uke frem.

NB! Det kan skje vaktbytter innbyrdes, og vi kan ikke garantere at kalenderen er 100 % riktig til enhver tid. Det er derfor viktig at du har fått kontakt med vakthavende veterinær på telefon, slik at du vet hvor du skal møte opp for hjelp.

Vær også obs på at dette er en hvilende veterinærvaktordning, hvilket betyr at det ikke er personale på klinikken 24 timer i døgnet. Veterinæren vil ha vakttelefon tilgjengelig, og rykker ut til klinikken ved akutte henvendelser.