Toggle menu

Vår historie


Dyreklinikken på Stend i Fana ble startet i 1989, og etter flytting i nye lokaler oktober 2014, er vi nå en av Bergens største dyreklinikker. Vi var også den første klinikken i Bergen og Hordaland som ble godkjent av Den norske veterinærforening. 1. oktober 2014 skiftet Dyreklinikken på Stend navn til AniCura Dyresykehuset Bergen Sør.

Våre dyrleger har videreutdanning og spesialisering innenfor øyelysing, kirurgi, hjertemedisin, hud- og allergiutredning og atferdsbehandling. Vi har også fire godkjente smådyrspesialister.

AniCura er en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr. Foretaket ble født ut fra ideen om å skape en bedre veterinærmedisin ved å samle ressursene. AniCura ble etablert ved den første sammenslåingen av dyresykehus i Norden i 2011, og er i dag det eneste nordiske veterinærmedisinske foretaket med eksklusivt fokus på kjæledyr.

Som en del av AniCura har vi et komplett tilbud av medisinske og kirurgiske tjenester og behandlinger. Det omfatter alt fra forebyggende pleie og grunnleggende omsorg, til avansert og spesialisert diagnostikk, intensivpleie og kirurgiske inngrep. Vi tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsrådgivning.

Sertifisert dyreklinikk