Har kjæledyret ditt behov for akutt pleie? Våre klinikker med dyrlegevakt er tilgjengelige hvis det skulle skje noe utenfor normale åpningstider.

Bergen Sør (Nordås)

Søråshøgda 7 B 5235 Rådal
Få veibeskrivelse 55 11 60 60

Dyrlegevakt

AniCura Dyresykehuset Bergen Sør sin dyrlegevakt for akutte henvendelser er tilgjengelig i hele dyresykehusets åpningstid.

Her er det mulighet for akutte innleggelser og operasjoner med tilsyn av veterinær og dyrepleier om det skulle være nødvendig. Utover klinikkens åpningstid samarbeider vi med den offentlige veterinærvakten i Bergen for videre behandling og overvåkning.

Våre åpningstider

  • Mandag-torsdag: 08:00-19:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lørdag og søndag stengt

Utenom våre åpningstider kontaktes veterinærvakten på telefon 82090060. Du kan også nå AniCuras veterinærer i AniCura-appen. 

Veterinærvakten i Bergen

I Bergen har de største dyreklinikkene inngått samarbeid med Bergen Kommune om å ha tilgjengelig veterinær akuttvakt gjennom hele døgnet.

Akuttvakten er tilgjengelig som beredskapsvakt utenom klinikkenes åpningstider og i helgene, og vakten rulleres mellom de forskjellige klinikkene. Felles vaktnummer er 820 90 060.

Egne vaktpriser gjelder for disse henvendelsene.

Dyreklinikker i den offentlige veterinærvakten

Hvem har vakt?

Hos AniCura kan du få akutt hjelp i hele klinikkens åpningstid.

Ved akutte henvendelser i vår åpningstid kan du kontakte oss på telefon 55116060.

Akuttparkering tilgjengelig på baksiden av bygget.

For hjelp utenom våre åpningstider, kan du ringe felles vaktnummer 82090060, og du blir satt over til vakthavende veterinær. Om telefonen ikke besvares, er det mest sannsynlig for veterinæren allerede står med en akutt pasient.

Veterinærvakten varer fra fredag til fredag, dvs at veterinærvakten starter den fredagen som står oppført og varer en uke frem.

NB! Det kan skje vaktbytter innbyrdes, og vi kan ikke garantere at kalenderen er 100 % riktig til enhver tid. Det er derfor viktig at du har fått kontakt med vakthavende veterinær på telefon, slik at du vet hvor du skal møte opp for hjelp.

Vær også obs på at dette er en hvilende veterinærvaktordning, hvilket betyr at det ikke er personale på klinikken 24 timer i døgnet. Veterinæren vil ha vakttelefon tilgjengelig, og rykker ut til klinikken ved akutte henvendelser.

Online konsultasjon

Lurer du på om et oppmøte hos veterinærvakten er nødvendig, kan du forsøke online konsultasjon hos en av våre veterinærer via den nye AniCura-appen.

Tjenesten er tilgjengelig alle dager fra 07:00-22:00. Første besøk er gratis.

Ordinær pris er 349 kr på hverdager. Om kvelden etter kl 18 og i helgen er prisen 549 kr. Er du AniPlan-medlem, er tjenesten alltid gratis.

Bergen Sør (Nordås)

Søråshøgda 7 B 5235 Rådal
Få veibeskrivelse 55 11 60 60