AniCura sine mange klinikker og dyresykehus har egne priser gjeldende for sin klinikk. Dersom du ønsker å spørre om pris på en behandling, anbefaler vi at du kontakter din lokale AniCura-klinikk.

Bergen Sør (Nordås)

Søråshøgda 7 B 5235 Rådal
Få veibeskrivelse 55 11 60 60

Her finner du vår oversikt over priser på standard rutineoppgaver. Ønskes priser på andre behandlinger kan klinikken kontaktes på telefon eller e-post.

Prisliste

Behandling

Pris

Konsultasjon 15 minutter

1120,-

Vaksine hund, inkl. helseundersøkelse

1055,-

Vaksine katt, inkl. helseundersøkelse

1055,-

 

Andre priser får du ved å henvende deg til oss på telefon 55116060 eller e-post bergen.sor@anicura.no.

AniPlan

Nå kan du abonnere på forebyggende helsepleie som er med på å holde din hund eller katt sunn og frisk, og reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer.

AniPlan er en abonnementsordning på kjæledyrbehandling og betales via et fast månedsbeløp til klinikken. I ordningen inkluderes blant annet årlig vaksinering, helsekontroll, resepter, kloklipp m.m. AniPlan-kunder får også 10 % rabatt på tannrens og 30 % rabatt på attestering av ormekur for utenlandsreise. Les mer om AniPlan her.

Du tegner ditt AniPlan-abonnement hos oss i AniCura. Første månedsavgift betaler du direkte på klinikken, og deretter skjer videre betaling via autogiro.

Priser

Oppdretter

Som registrert oppdrettermedlem får du 20 % rabatt på en rekke behandlinger. Ta kontakt med oss dersom du er oppdretter og ønsker å bli avtalekunde.

Bergen Sør (Nordås)

Søråshøgda 7 B 5235 Rådal
Få veibeskrivelse 55 11 60 60