Bli en del av vårt team

AniCura Fana Dyreklinikk trenger flere medarbeidere, og søker nå etter to veterinærer, to dyrepleiere og en dyrepleierstudent. Er det deg vi leter etter?

Veterinær

Nå trenger vi to nye veterinærer i teamet. Om du ønsker nye utfordringer hos en liten og personlig smådyrklinikk der kunden og det gode arbeidsmiljøet står i fokus, da er vi rette stedet for deg.

I utgangspunktet ser vi etter en fast stilling i 100% og et vikariat i 100%, men om du ønsker deg andre stillingsprosenter, er du likevel velkommen til å søke.

Autorisert dyrepleier

På Fana Dyreklinikk er vi tre dyrepleiere. Nå som to av våre kolleger skal over i nye utfordringer, trenger vi deres erstattere.

Ønsker du å komme til et positivt arbeidsmiljø der du får være tett på pasient- og kundekontakt, er dette stedet. Er du interessert i tenner eller anestesi, er dette en fordel, men ikke et krav.

Vil du bli dyrepleier?

Å være autorisert dyrepleier vil si at du har en 3-årig utdannelse på fag- eller høyskole bak deg. Dette tilsvarer en sykepleierutdanning, men er på dyr.

Ønsker du å utdanne deg til dyrepleier, er AniCura Fana Dyreklinikk godkjent praksissted for studenter som vil ta fagbrev til "veterinærsygeplejerske" ved Hansenberg i Danmark.

Studiet er lagt opp i bolker over 3 år, der du tilbringer fem skoleperioder á 10 uker på skolen i Danmark, og mellom disse er du i praksis her på dyreklinikken. Etter bestått eksamen utstedes autorisasjon som dyrepleier i Norge.