Forsikring

En ekstra sikkerhet for deg og dyret ditt

Vi oppfordrer alle dyreeiere til å forsikre sine firbeinte venner, da uforutsette behandlinger og operasjoner fort blir kostbare. En forsikring gir eier større mulighet til å velge behandling ut i fra hva som er best for dyret, og ikke basert på personlig økonomi. De fleste forsikringsselskaper tilbyr veterinærforsikring. Noen har også flere tilleggspakker for blant annet medisiner og tannbehandling - noe den ordinære veterinærforsikringen ikke dekker.

AniCura Fana Dyreklinikk tilbyr direkteoppgjør med kunder som har dyret sitt forsikret i:

For at vi skal kunne foreta et direkteoppgjør, trenger vi skadenummer/polisenummer på dyret. Du betaler egenandelen til oss, og deretter sender vi inn de nødvendige papirene slik at forsikringsselskapet betaler resten direkte til oss, og du slipper å gjøre dette selv.

Ønsker du å foreta et direkteoppgjør med ditt forsikringsselskap, må du informere resepsjonen og veterinæren om dette ved starten av undersøkelsen/behandlingen. Dette gjør det mulig for oss å sende inn nødvendig dokumentasjon til forsikringsselskapet så raskt som mulig. Dersom det viser seg at forsikringsselskapet ikke dekker behandlingen, må du selv betale beløpet i sin helhet.

Har du ytterligere spørsmål om forsikring og betaling i forbindelse med behandling/operasjon av ditt dyr? Kontakt oss på telefon, så svarer vi deg så godt vi kan.