Autorisert dyrepleier søkes til teamet

Vi søker en autorisert dyrepleier til vår klinikk på Paradis utenfor Bergen.

AniCura Fana Dyreklinikk er en liten og personlig klinikk med sentral beliggenhet kun 20 minutter fra Bergen sentrum, og 5 minutter fra bybanestopp. Her er vi 13 ansatte, og behandler rundt 6000 pasienter årlig. På vår arbeidsplass ønsker vi å profilere oss med nærhet og personlig service til kunden. Vi utfører alle generelle kirurgiske prosedyrer, tannbehandling og indremedisinske utredninger på kjæledyr.

I 2019 flyttet klinikken til nye flotte lokaler i Sandbrekkevegen på Paradis. Her har vi topp moderne utstyr og gode fasiliteter. Vi er en gjeng som trives sammen, og har et godt arbeidsmiljø og tett faglig samarbeid.

I dag består staben av fire veterinærer, fire dyrepleiere, to klinikksekretærer, to dyrepleierstudenter og en dyrefaglærling. Nå skal en av våre dyrepleiere over i andre utfordringer, og vi søker derfor etter hennes erstatter. Som en del av vårt team, vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø både fysisk og mentalt. Her har vi omsorg for hverandre, og jobber sammen som team.

Hvem er du?

Du er en person med stor lidenskap for dyrehelse, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige behandlingen for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Dine kvalifikasjoner

  • Autorisert dyrepleier
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

Stillingen er fast 100% med oppstart 1. november eller etter avtale.

Om AniCura

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i vår familie? 

Send oss din søknad gjennom søknadsknappen her. Søknadsfrist snarest. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt dyrepleier Merete Tvedt Låstad, merete.lastad@anicura.no

Utdanning

Autorisert dyrepleier