Fokusområder

Vi får besøk av mange skjønne dyr hver dag, og noen av problemene de har, er de ikke alene om! Derfor har vi samlet noen av de største fokusområdene her, slik at du lett kan finne informasjon om nettopp det temaet som interesserer deg mest.

Tenner

Rundt 80% av hunder og katter har problemer med tenner eller i munnhulen generelt. Les mer om forebygging og behandling her.

Les mer her

Seniorer

Visste du at hunder og katter regnes som seniorer fra de er rundt 7 år? Les mer om hvordan du kan gi din senior et enda bedre liv!

Les mer her

Førstehjelp

Det kan være lurt å kunne enkel førstehjelp, ikke bare til mennesker. Prinsippene er ganske like - les mer om hva du selv kan gjøre her!

Les og lær her!

Overvekt

45% av våre kjæledyr er overvektige, og med vekten kommer smerter og livsstilssykdommer. her får du råd om slanking og om hvordan dere kan holde den slanke linje.

Få gode tips!

Valper

Alt du trenger å vite om valpen - fra tiden du vurderer å skaffe den, hva du bør tenke på før du får den i hus og når den er på plass i sitt nye hjem!

Lær om valper her

Corona og kjæledyr

Lurer du på noe rundt kjæledyr og Covid-19? Vi har samlet informasjon og praktiske tips her.

Les mer her

Hjemmepleie

Hvordan klipper jeg klør? Eller pusser tenner? Legger en potebandasje? Tar en urinprøve hjemme? Vi har laget en rekke gjør-det-selv-filmer for å hjelpe deg på vei!

Snurr film her!