OPPDATERING

Kjære alle våre to- og firbente kunder! Takk for at dere hjelper oss i disse tider med smittevernstiltakene slik at vi kan holde åpent og derved hjelpe dere der det trengs!

Nye oppdaterte smittevernregler per 17/4-2020:

Vi tar nå inn vaksiner igjen, så flere har nå fått innkalling. Det er ikke farlig for voksne hunder med god grunnimmunisering å vente til høsten med vaksine, så spør oss gjerne om råd dersom du er usikker på om du ønsker å komme nå eller vente. Valper og kattunger bør få grunnimmunisering mens de er små.

Personer med påvist koronavirus eller som sitter i karantene i følge de norske myndigheters bestemmelser, eller personer som har luftveissymptomer som hoste, sår hals, vondt i brystet og/eller feber kan ikke komme inn på klinikken. Dersom dyret ditt trenger veterinærhjelp som ikke kan vente, bes du ta kontakt med klinikken på forhånd via telefon. Dyret må i så fall bringes av en person som ikke er i karantene eller har symptomer nevnt over og dyret bør vaskes samme dag som besøket med såpe og vann.

Kun én person kan være med inn på undersøkelsesrommet med hvert dyr som kommer inn i klinikken. Ring oss eller kom inn og si fra når du er kommet til timen. Vent ute i bilen, så henter vi deg inn når vi er klare.

Vi ber alle mennesker holde en avstand på minimum 1 meter fra andre mennesker i klinikken, og også holde god avstand til resepsjonen. Hvis det er flere personer inne på venterommet så vennligst vent ute til det er ledig.

Vi unngår all kroppskontakt, dette inkluderer også håndhilsning.

Vi ber alle sprite hender umiddelbart etter ankomst og før de forlater klinikken. Det står håndsprit klar innenfor inngangen :-)

Dersom du blir diagnostisert med COVID-19 kort tid etter du har vært her, vær vennlig å informer oss så fort som mulig.

Velkommen til oss!

Her finner du ellers store og små nyheter fra AniCuras verden, historier om dyr vi har møtt og blitt glade i, gladsaker, og våre sosiale medier.

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/follodyreklinikk/

Instagram: https://www.instagram.com/anicurafollo/