Om oss

Vi har tatt hånd om syke dyr i Harstadbotn siden 1984.

Hos oss er det fire veterinærer i hel- og deltidsstillinger, to autoriserte dyrepleiere, og en assistent som også klipper hunder, en resepsjonist og tre assistenter i skranke/butikk som også hjelper til med dyrene ved behov.

I takt med økende krav til kvalitet på tjenester til dyr er vi stolte over å være godt i gang med å tilegne oss veterinær spisskompetanse på flere områder.

Helene Levoll er godt i gang med videreutdanning til attestutsteder for arvelige øyelidelser ("Øyelyser"). Videreutdanningen for formell tillatelse til å skrive attester, men viktigste er at Helene kan stille diagnoser og iverksette behandling av kompliserte øyelidelser. Det er ingen andre veterinærer med denne kompetansen nord for Trønderlag, og Helene får allerede mange henvisninger fra veterinærer i regionen.

I mars 2016 rekrutterte vi Vibeke Molund som er godt kjent hos mange av våre kunder. Vibeke skal i gang med formalisert videreutdanningsopplegg innen kirurgi. I forbindelse med dette tilbringer hun flere dager hver måned sammen med sertifisert kirurg Rune Mikalsen på Sortland. Vi utfører allerede et stort antall operasjoner, både bløtvev og ortopedi- og på sikt vil dette tilbudet utvikles ytterligere.

Maria Linaker kom tilbake til oss i juni 2016, etter å ha jobbet en stund på veterinærinstituttet og veterinær både i Fredrikstad og Tromsø. Hun skal først og fremst jobbe med indremedisin og ultralyd/billeddiagnostikk. Vi gleder oss til å utvikle dette fagområdet med helt nytt ultralydapparat og vårt moderne direktedigitale røntgenutstyr.

Vårt siste tilskudd på veterinærfronten som kom til oss i februar 2018, er Jorunn Olsen Teigland. En erfaren smådyrpraktikant som skal få videreutvikle seg innen sitt felt.

Vi har lang erfaring med bruk av gassanestesi og er så heldige å ha både Rita Skogvoll og Marthe R. Steffensen som er autoriserte dyrepleiere og har nødvendig kunnskap og erfaring til å kjøre anestesi og assistere ved ulike inngrep.

I vårt totaltilbud finnere dere også assistent og hundefrisør Gunn Gotliebsen. I tillegg har vi Trude som er en meget driftig og flink assistent som har kontroll på det meste som skjer i klinikken. Vi har også tilbud om valpekurs 2 ganger i året og vi har en velutstyrt butikk med pleieprodukter, utstyr, leker og mat til hunder og katter. Marianne tar imot dere i resepsjonen og på telefon og hjelper dere med å finne de varene dere trenger. 

Vår ambisjon er å utvikle oss til et veterinærsenter med spisskompetanse på øyesykdommer, kirurgi og indremedisin slik at vi også kan ta imot henvisninger.

Vi er svært opptatt av kvalitet på tjenestene våre. Derfor er vi som oftest ikke billigst. Vår filosofi er at vi skal ha nok tid til å gi deg og dyret ditt både mest mulig medisinsk behandling og god omsorg.

Vi jobber alle for at dyr, eiere og medarbeiderne ved AniCura Harstad skal ha en best mulig hverdag med hverandre.