Når man har fått et nytt familiemedlem på fire bein og alt er fryd og gammen, har man lett for å glemme at disse søte små pelsklingene også trenger veiledning og hjelp for å kunne fungere optimalt i hverdagen. 

Harstad

Tunneset 8 9407 Harstad
Få veibeskrivelse 77061320
Atferd og trening er i de senere årene blitt satt mer og mer fokus på, og det finnes mange hundeskoler og andre tilbydere av trening og veiledning. Vi i AniCura kan tilby et valpekurs som inneholder både teori og praktisk trening.
 
Det vi anser som viktig og som våre kurs baserer seg på er;  grunnleggende om hundens språk, mentalkunnskap, atferd, psykiske endringer, hunde-eiers ansvar, øvelseslære og læringsteori. 
I tillegg består kurset av en god del praktisk trening hvor vi jobber med relasjonsbygging, hverdagslige utfordringer, møtesituasjoner, innkalling og enkle lydighetsøvelser. 

Vi kan også tilby en veterinærtime hvor en av våre veterinærer eller dyrepleiere tar for seg FAQ når det gjelder den fysiske helsen til hunden din. 

Våre kurs går over 1 måneds tid (to ettermiddager pr uke), og avholdes vår og høst av våre to dyktige instruktører. Ta kontakt for nærmere informasjon.
 
Det er viktig å lære seg hundens måte å kommunisere på slik at du som hunde-eier har et best mulig utgangspunkt for et vellykket hundehold.
 
Alle hunder fortjener å bli forstått av sine eiere - da er veien til harmoni og glede betydelig kortere!