Vår populære butikk har åpen for salg mandag - torsag fra 8.00-18.00 og fredag fra 8.00 - 16.00. 

For et godt dyrehold er godt fôr og riktig utstyr viktig. I butikken kan vi hjelpe deg med alt fra medisiner, godsaker, pleieprodukter til potesokker og krager/bodyer. Vi har litt av det meste man trenger til hverdagen og til spesielle forhold, og finner du ikke det du trenger er vi behjelpelige med å bestille for deg.

Poduktene vi fører er kvalitetssikret av våre ansatte og våre kunder. Vi forhandler kun varer vi selv står inne for. Våre priser er konkurransedyktige og i tillegg får du vår fagkunnskap. 

Vi fører kvalitetsfôr fra: 

Vi kan tilby både tørr- og vårfôr til friske hunder i alle livsfaser. Fôr er avgjørende for bl. a. dyrets fordøyelse, immunforsvar, vekst og benbygging, sunn pels og hud. 

Ved mange sykdomstilfeller er et medisinsk fôr helt avgjørende for at hunden/katten ditt skal bli helt frisk. Vi har et bredt utvalg for forebygging og behandling av sykdommer, slik at du får tak i det fôret veterinæren foreskriver til ditt dyr. Våre medarbeidere har god kunnskap innenfor ernæring og vil hjelpe dere med råd og veiledning. 

 

Velkommen til en koselig handel