I de moderne fasilitetene til AniCura Dyresykehus Oslo tilbyr vi utredninger og behandlinger av kompliserte kasus. Vi har blant annet svært dyktige kirurger, egen øyelyser og hudspesialist, flere med fordypning i tenner og indremedisin.

AniCura Dyresykehus Oslo ønsker å sette nye normer for samarbeidet mellom veterinærer, med trygghet for våre pasienter som overordnet mål. Denne tryggheten skapes gjennom fokus på faglighet, investering i utstyr, et høyt kommunikasjonsnivå og et transparent samarbeide mellom AniCura Dyresykehus Oslo og den henvisende kollega.


Hvis du vil høre mer om henvisning til AniCura Dyresykehus Oslo er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon 815 70 005, eller på e-post dyresykehus.oslo@anicura.no

For å sende en henvisning til oss, send oss en mail med sykehistorie, hva du ønsker å henvise for og eventuell annen dokumentasjon som kan være av viktighet dyresykehus.oslo@anicura.no.

Per i dag er det dessverre ikke mulighet å benytte seg av vårt henvisningsskjema på nett. 

Det er viktig å være obs på at mailen ikke sjekkes kontinuerlig slik at henvisninger som gjelder akutte pasienter MÅ ringes inn til klinikken eller vår henvisningskoordinator 94 00 96 26.