Vi i Anicura Jeløy Dyreklinikk kan tilby de fleste tjenester innen behandling og kirurgi på hund og katt. Og vi tar i mot henvisninger fra klinikker over hele landet.

Anicura Jeløy Dyreklinikk består av to velutstyrte smådyrklinikker, på Jeløy og i Rygge.

Vi er 11 veterinærer i full stilling. Vi har døgnvakt for akutthjelp og oppstallede pasienter. Ved hjelp av faglig dyktige veterinærer og dyrepleiere, godt utstyrt laboratorium, røntgen, ultralyd, CT og MRI jobber vi for å stille diagnose og deretter tilby behandling både kirurgisk og indremedisinsk. Vi kan også tilby rehabilitering i oppvarmet svømmebasseng og vanntredemølle, og modaliteter som terapeutisk ultralyd, akupunktur og elektroterapi i vår egen rehabiliteringsavdeling på Jeløya. Vi har også gått til anskaffelse av en dialysemaskin, og er snart klare for å ta i mot pasienter som har behov for dialyse.

Alle veterinærene har spesialfelt de fordyper seg i. Vi har egen autorisert spesialist på øyelysing, en tannspesialist, en veterinær med god kunnskap innen nevrologi, en innen onkologi, dyktige kirurger innen bløtvev og ortopedi og flere dyktige veterinærer innen indremedisin.

Ønsker du å henvise en pasient? Ta kontakt med oss på tlf. 69911090 eller på e-post:  jeloy@anicura.no.